חוכמת האנטריקוט: איך ליפול תמיד על אותו נתח עסיסי?

כמה מכם מכירים היטב את החוויה הבאה? אתם מגיעים לקצביה כלשהי ומבקשים את נתח האנטריקוט הכי יפה ומשובח שיש לקצב להציע לכם. הוא נעתר לבקשתם ופורס לכם נתח יפה וטרי אותו אתם צולים כבר באותו הערב כשכל ביס מרגיש לכם כמו חוויה של פעם בחיים ואתם פשוט מתמכרים לטעמים. אחרי שבוע אתם חוזרים לאותו המקום ומבקשים שוב נתח אנטריקוט כדי לשחזר את החוויה המוצלחת, אתם מכינים אותו בדיוק באותה שיטה אבל למרבה האכזבה אתם מגלים שזה ממש לא אותו הדבר.

נשמע מוכר? ובכן, זה בדיוק מה שקורה כשאתם קונים בשר מקצב שלא עובד עם ספקים בלעדיים. בפעם אחת יכול להיות שתפלו על נתח עסיסי, איכותי וטרי ובפעם הבאה יש סיכוי שהוא יהיה רחוק מאד מהתיאור הזה. איך נמנעים מהסיטואציה הזאת? בואו ננסה להבין.

ניסיון לחסוך על חשבון צרכני הקצה

מה בעצם האינטרס של קצביה למכור לכם בכל פעם נתח אנטריקוט אחר? התשובה היא כמובן כסף. בהתאם להיצע ולביקוש בכל תקופת זמן שהיא בשוק, מחירי האנטריקוט משתנים ובתקופות של חסר הם הם תמיד יקרים יותר. בשביל להמשיך ולעשות את אותו הרווח, קצבים מסוימים מחליטים לזנוח לתקופות את הספקים הקבועים וקונים אנטריקוט איכותי הרבה פחות, כזה שהופשר, שגודל בתנאים הרבה פחות אידיאליים ושהוא הרבה פעמים רווי בהורמונים וחומרים משמרים מסוגים שונים. האם זה אומר שזה בא לידי ביטוי גם במחיר לצרכן? ממש לא. מרבית הקצבים ימכרו את הנתחים באותם המחירים כשהם בונים על זה שלא תרגישו בהבדל, אבל לא צריך להיות אנין טעם או מבין גדול בבשר כדי לקלוט שמדובר בבשר איכותי הרבה פחות ולכן רבים מאיתנו חווה את הסיטואציה הזאת לפחות פעם אחת בחיים.

אז מה עושים?

למרבה המזל הפיתרון הוא ממש פשוט. מה שאתם רוצים לעשות זה פשוט לרכוש את הבשר שלכם מקצביה שעובדת עם ספקים קבועים ולא מחליפה אותם בשום מצב, עדיף כמובן אטליז כזה שעובד עם המגדלים הטובים בארץ. קחו למשל את מעדני הקצב, קצביית בוטיק שקונה את האנטריקוט שלה ממגדלים ישראלים קבועים ברמת הגולן. כשאתם קונים אנטריקוט משם אתם יכולים להיות בטוחים שבכל רכישה מדובר בנתחים איכותיים, שגדלו באותם תנאי גידול, אכלו מזון בריא ואיכותי ונשמו את אותו אוויר נקי של צפון הארץ. 

הרעיון כאן הוא לבחור בקצב ששם את הלקוח במקום הראשון ומבין שהסיפוק שלו שווה הרבה יותר מרווחים גדולים יותר בסוף החודש. נסו לבחור בקצביות האלו, אתם כבר תרגישו בהבדל בעצמכם מהר מאד. 

צילום:freepik
שתפו פוסט זה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
ליצירת קשר מוזמנים להשאיר פרטים
פיטורים
בלוג
התפטרות ממקום העבודה וזכויות העובד

בבואכם להתפטר מעבודתכם, חשוב להבין את הזכויות שלכם כעובדים שכירים. התפטרות היא החלטה מרצון המאפשרת לך לעזוב את תפקידך הנוכחי מסיבות שונות, כגון צמיחה בקריירה, נסיבות אישיות או הזדמנות טובה יותר במקום אחר. עם זאת, חשוב לעשות זאת בצורה חוקית ומקצועית כדי להגן על זכויותיכם, לוודא שתקבלו את כל הזכויות המגיעות לכם מהמעסיק לפני העזיבה המיוחלת.

בלוג
יתרונותיו של זפת כחומר בידוד

ככל שמתקרב החורף, משמעות הבידוד הנכון מובנת יותר ויותר לאנשים. השאיפה לשמור על הסביבה הפנימית נוחה ויבשה תוך ריסון צריכת

ביגוד תרמי
בלוג
המדריך החיוני ללבוש תרמי: הישארו חמים בסגנון

ככל שהטמפרטורות יורדות, זה הופך להיות חיוני להגן על עצמנו מפני מזג האוויר הקר. ביגוד תרמי מספק את הפתרון המושלם בכך שהוא מציע בידוד וחום מבלי להתפשר על הסגנון. במאמר זה, נחקור את החשיבות של ביגוד תרמי, היתרונות העיקריים שלו, ונציג את "סהרה", מותג המשלב פונקציונליות ואופנה בקו הלבוש התרמי שלהם.

אייפון 12
בלוג
התכונות החדשניות של האייפון 12: החידושים האחרונים נחשפו!

כשהטכנולוגיה ממשיכה להתקדם בקצב חסר תקדים, אפל שוב העלתה את הרף עם מכשיר הדגל האחרון שלה – אייפון 12. עמוס בתכונות חדשניות ומערך של שיפורים, הסמארטפון הזה הוא מחליף משחקים בכל היבט. מיכולות המצלמה החזקות שלו ועד לשילוב החלק שלו עם המערכת האקולוגית iDigital, יש אינספור סיבות לכך שה-iPhone 12 הוא המכשיר האולטימטיבי עבור חובבי טכנולוגיה וחובבי אפל כאחד.