מתכון לעוף מכובס

זהו מתכון לשטיפת עוף לפני בישולו.

שוטפים את העוף במים קרים ומשרים בתמיסה של חומץ ומלח למשך 30 דקות לפחות. שוטפים היטב את העוף במים קרים, מייבשים בעזרת נייר סופג ולאחר מכן מתבלים במלח, פלפל ופפריקה לפני הבישול.

זהו מתכון לעוף שטוף שמוגש בדרך כלל עם אורז. המתכון כולל מרכיבים כמו בצל, שום, ג'ינג'ר ופלפל קאיין.

השלב הראשון במתכון זה הוא להשרות את העוף בתערובת של מים ומלח למשך כ-30 דקות. לאחר מכן, עליך לשטוף את העוף במים קרים לפני ייבושו במגבות נייר. לבסוף, אתה צריך לבשל את העוף בשמן עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות פרנהייט.

המתכון הזה יעניק לכם עוף לח ובטעם שיהיה מושלם לארוחה או למסיבה הבאה שלכם!

 

המתכון הזה מיועד למנה קלאסית קלה להכנה ובריאה

מתכון לעוף מכובס זה משתמש בירכי עוף, שהן אפשרות חלבון רזה. זוהי דרך מצוינת להשתמש בכל שאריות עוף מהכנת הארוחה או שאריות מהמקרר.

המתכון הזה יספיק לשני אנשים, אבל ניתן להכפיל או לשלש בקלות. אם אתה רוצה להכין יותר משתי מנות, פשוט מבשלים את העוף בקבוצות ולאחר מכן שמור אותו חם בתנור על אש נמוכה עד שכל הבשר שלך מבושל!

זהו מתכון פשוט לעוף שטוף. זו מנה קלאסית שנהנים ממנה אנשים מכל הגילאים.

שוטפים את העוף ומייבשים בעזרת נייר סופג לפני הבישול. מתבלים את הציפור במלח ופלפל לפני שמכניסים אותה לתבנית או סיר גדול. מוסיפים 2 כוסות מים למחבת, יחד עם 1/2 כוס יין לבן, 1/2 כוס מרק עוף ו-1/4 כפית עלי טימין יבשים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ולאחר מכן מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים רק עד בישול, כ-15 דקות. מסירים מהאש ומגישים מיד עם הירקות או הרוטב האהובים עליכם.

 

שטיפת עוף לפני הבישול זה צעד הכרחי כדי למנוע כל זיהום

מתכון טוב לשטיפת עוף הוא להשתמש בסבון עדין ומים חמים. שטפו את העוף במים קרים, יבשו בנייר סופג ואז מניחים על רשת במקרר למשך שעה לפני הבישול.

יש אנשים שמעדיפים להשתמש בחומץ במקום בסבון, אבל זה יכול להיות מסוכן כי זה יכול ליצור חיידקים מזיקים.

זה מתכון לעוף שטוף. סוג זה של עוף משמש בדרך כלל במתכוני עוף מטוגן, אך יכול לשמש גם כתחליף לבשר בקר במנות אחרות. למגוון מתכונים תוכלו לחפש באתר המתכונים מתכון בקליק.

תהליך שטיפת העוף נעשה במים קרים ומלח. לאחר מכן יש לשטוף את העוף ולייבש עם נייר סופג או מטלית נקייה. לאחר תהליך הכביסה, החלקים מצופים בקמח וטובלים בביצה לפני שהם שקועים בשמן חם.

מנה זו מוגשת בדרך כלל עם פירה, שעועית ירוקה ורוטב.

 

 

 

קרדיט תמונה: freepik
שתפו פוסט זה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email